Anslut ditt företag till stadsnätet!

Boka en SNABBFIKA!

Vi kommer gärna på besök till er för att berätta om oss, lyssna på era behov och hur stadsnätet kan hjälpa er verksamhet. Boka genom att klicka här, ring oss på 054-540 74 00 eller mejla foretag.stadsnat@karlstad.se

Varför är Karlstads stadsnät bra för ert företag?

Eftersom stadsnätet bygger på fiberoptik kan vi erbjuda en anslutning med fantastisk kapacitet. Fiber är det överlägset bästa sättet att överföra digital information på - både i dag och i framtiden. Fiberoptiken ger en säkrare infrastruktur och ett stabilare nät, vilket ger ert företag en anslutning som ni kan lita på. 

Det öppna nätet

Vi erbjuder ert företag full frihet. Tack vare att stadsnätet är ett så kallat öppet nät finns det flera olika tjänsteleverantörer att välja mellan. Leverantörerna konkurrerar på lika villkor vilket bästa förutsättningar för er som kund - hög kvalitet till ett lågt pris. Klicka här för att titta närmare på vårt tjänsteutbud.

Allt det här via stadsnätet:

  • Internet, TV och telefoni, allt i en och samma anslutning.
  • Hög prioritet av våra tjänsteleverantörer vid felhantering.
  • Internethastigheter upp till 1 Gbit/s i båda riktningar.
  • En framtidssäker anslutning som svarar upp mot morgondagens krav.

Med stadsnät in i framtiden

En anslutning till stadsnätet innebär en framtidssäker anslutning. Bortsett från att fibern i sig erbjuder en kapacitet som klarar framtida tjänster med råge, finns det en hel del spännande saker runt hörnet som vi arbetar med i detta nu - IoT (Internet of Things, sakernas internet) och fastighetsstyrning för att nämna några.

Det lokala valet

Vi är väldigt stolta över att vara lokala. Vi har hela vår verksamhet här i Karlstad, med andra ord är ni varmt välkomna in på en kaffe om ni har vägarna förbi. Med hela personalstyrkan i Karlstad kan vi dessutom hålla en hög driftsäkerhet med väldigt få och korta driftstörningar.

Vår största prioritet är att finnas till och verka för Karlstadsbornas bästa, det är oerhört viktigt för oss. 

Fiber eller 4G/5G?

Vi redogör för skillnaderna mellan de två olika teknikerna, och varför det trådlösa alternativet inte kan tävla mot fiber. 

Anslut er såhär!

Om du äger fastigheten som du har din verksamhet i kontaktar du oss för en offert på en anslutning. Om du hyr lokaler behöver du kontakta din fastighetsägare som i sin tur kontaktar oss, alternativt att du hör av dig till oss så vi kan kontakta fastighetsägaren.