Undersökning - varför har du inte anslutit dig till stadsnätet?

Vår ambition är att erbjuda samtliga som vill ha fiber inom Karlstads kommun en anslutning till stadsnätet. Vi är också mån om att samtliga ska kunna ta del av den framtidstrygga anslutning som stadsnätet ger, med allt från dagens redan snabba internet till morgondagens välfärdstjänster. Vi ser också hur fler och fler ADSL-stationer läggs ner, vilket i dag är en stor källa till var Karlstadsborna får sin uppkoppling från. En del har dock valt att inte ansluta sig ännu - vet du varför? Deltar du i undersökningen kan du vinna biobiljetter!

Vi vill kunna nå fler inom kommunen, men vi behöver din hjälp för att kunna nå ut. Därför är vi jättetacksamma för att du vill vara med och göra den här undersökningen tillsammans med oss! 

Vem är du?

Vi ser främst två kategorier bland er som svarar på enkäten:

  1. Du väntar på en anslutning eller är redan ansluten. Från dig vill vi veta vad du tror är den största anledningen till att inte fler inte valt att ansluta sig ännu.

    ...eller...

  2. Du har valt att inte ansluta dig ännu. Från dig vill vi veta vad huvudorsaken är.

Vi gör den här undersökningen för att bli bättre och för att kunna erbjuda vår anslutning på det vis som du skulle vilja ha den.

Vinn biobiljetter!

När du deltar i vår enkätundersökning är du med i utlottningen av biobiljetter. Kom ihåg att fylla i dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig om du har vunnit. Om du vinner får du två biocheckar (värde totalt cirka 300 kronor).

Personuppgifter

Om du vill kan du göra undersökningen utan att ange några som helst person- eller kontaktuppgifter till oss, men för att delta i utlottningen av biobiljetter behöver vi dina kontaktuppgifter. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter kan du läsa mer här.

 

Klicka här för att komma till undersökningen (nytt fönster öppnas).

 

Tack för hjälpen!