Anmäl ditt intresse här!

Vill du ansluta dig till stadsnätet? Fyll i uppgifterna för den fastighet du vill ansluta nedan så skickar vi ut ett avtal till dig.

Observera att intresseanmälan är inte bindande på något vis och att du inte gjort någon formell beställning förrän du skrivit under och skickat in ett avtal till oss.

Företag eller flerbostadshus?

Företräder du ett företag eller ett flerbostadshus? Klicka här (företag) eller här (flerbostadshus), eller ring oss på 054-540 74 00 så berättar vi mer.

Redan ansluten och vill beställa tjänst?

Observera att formuläret nedan gäller för dig som ännu inte är ansluten till stadsnätet. Om du är ansluten och vill beställa en tjänst ska du besöka vår tjänsteportal, klicka här.

Varför kan JAG INTE SÖKA PÅ MIN ADRESS OCH FÅ INFORMATION LÄNGRE?

Vi hade tidigare en funktion där du kunde söka på din adress och i viss mån få information om status för din adress och ditt område. Vi har valt att plocka bort den funktionen i enlighet med den dataskyddsförordningen GDPR.

Dina personuppgifter lagras

När du fyller i och skickar in dina personuppgifter enligt formuläret ovan samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter för att kunna skicka ut ett avtal till dig.