Anslut dig till stadsnätet!

Varmt välkommen till det öppna stadsnätet! Vi erbjuder full valfrihet i ett nät som är driftsäkert och rustat för framtiden.

Beställ stadsnät här!

Hur går det till?

Anslutningsprocessen varierar lite beroende på om du vill ansluta en villa, ett flerbostadshus eller ett företag. Det kan också skilja sig beroende på om du vill ansluta en fastighet i tätorten eller på landsbygden. I menyn kan du läsa mer om hur en anslutning går till och vad du behöver tänka på! 

Full frihet

Tack vare vårt breda tjänsteutbud, där varje leverantör konkurrerar på lika villkor, får du som kund full frihet att själv välja den eller de tjänster som passar just dig. Självklart med lågt pris och hög kvalitet! Klicka här för att se vårt utbud.

Driftsäkert

Eftersom stadsnätet är nedgrävt under mark påverkas det minimalt av väder och vind. Dessutom, eftersom det är ljussignaler som går i fibernätet och inte el, påverkas aldrig anslutningen av andra typer av ledningar.

Framtidssäkert

Kapaciteten i stadsnätet är närmast obegränsad och i dag använder vi bara en bråkdel av fiberns möjligheter. Vi på Karlstads El- och Stadsnät arbetar dessutom ständigt med att förnya och förbättra nätet, samt möta våra kunders förväntningar och krav gällande framtidens tjänster.