Arbeta hos oss

Här lägger vi upp lediga tjänster när vi söker fler medarbetare.

Lediga tjänster

Just nu finns dessa lediga tjänster hos oss, varmt välkommen med din ansökan! 

Letar du jobb men inte riktigt vad som finns ute just nu? Vi välkomnar spontanansökningar! Skicka CV och personligt brev till elsa.nasstrom@karlstad.se. 

Vill du vara med på vår resa?

Vi är ett framtidsbolag. Vi ser till att Karlstadsborna har trygg och pålitlig tillgång till el och fiber och rustar Karlstad för framtiden. 

Vår verksamhet växer, medarbetare går i pension och plötsligt kanske vi letar efter just dig. Vi har en mängd yrken och roller. Hos oss jobbar bland annat elmontörer, fibermontörer, drifttekniker och driftingenjörer samt nätplaneringsingenjörer, projektledare, marknadsutvecklare, kundservicemedarbetare, ekonomer och kommunikatörer.

Hos oss jobbar vi i enlighet med fem värdeord som tillsammans bildar det vi kallar för engagemangsmotorn. De fem kugghjulen står för mod, lösningar, ansvar, glädje och kvalitet. Det här innebär att vi alltid strävar efter att hitta bra lösningar med hög standard, där vi tar ansvar för vår verksamhet och vår omgivning. Vi tar modiga beslut där det krävs och vill glädjas och ha kul medans vi gör det! Hos oss finns en stark yrkesstolthet och tillsammans bidrar vi till framtidskommunen Karlstad och gladare dagar för Karlstadsborna. 

Dina förmåner som anställd hos oss

Hos oss får du som anställd ett viktigt och meningsfullt arbete. Vi erbjuder dig trygga anställningsvillkor, kollektivavtal och försäkringar. Du får också ta del av andra förmåner som friskvård i form av massage och friskvårdsbidrag samt anmälningsavgifter till en del motionslopp. Du får också tillgång till gym och bastu på jobbet.