2020-11-16

Vi söker två elmontörer!

Just nu söker vi förstärkning! Är det kanske dig vi letar efter?

Sök jobbet via Varbi. Klicka här för att komma dit!

 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Här arbetar cirka 80 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Beskrivning

Vi söker två elmontörer som ska vara med och bidra till framtidens Karlstad. Du kommer få möjlighet att arbeta både inom elnätsidan och fibernätsidan.

Arbetsuppgifter

Som elmontör arbetar du med alla förekommande arbeten inom jordkabel och luftledningsanläggningar 04,-130 kV, transformatorstationer/ställverk och kontrollutrustning.

Du kommer även arbeta med ny- och ombyggnadsarbeten, mätning samt drift-, reparations- och servicearbeten. Då vi har två verksamhetsområden, elnät och fibernät, kommer du även arbeta med fiberarbeten. Du kan komma att ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring. Anställningen kommer att inledas med provanställning.

Som stöd i ditt arbete finns arbetsrutiner och processer som är betydelsefulla att följa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elteknisk utbildning/yrkesutbildning på gymnasienivå, alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Vi har stora delar av Karlstads kommun som arbetsområde, därför är det ett krav med B-körkort, har du även BE är det meriterande. 

Har du erfarenhet från ställverk och kontrollutrustning, fibernätsverksamhet och/eller nätdokumentation är det starkt meriterande. 

Meriterande är också Allmän behörighet, Arbete på väg, Heta arbeten, ESA-utbildning och relevant EBR-utbildning. Det är också meriterande med datorvana. Du kommer jobba i team, därför vill vi att du är social och har god samarbetsförmåga.

Som person är du ansvarstagande och har ett stort engagemang för ditt arbete och du förväntas driva arbeten och hålla tidsplaner.  I rollen som elmontör ser vi att du har ett sinne för kvalitet, arbetar metodiskt, hanterar och löser problem samt har en förmåga att driva frågor som inte har en omedelbar lösning.

Omfattning

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Antal lediga platser: 2.