2021-04-26

Vi söker projekteringsingenjör

Vill du vara en del av Karlstad El- och Stadsnät och vara med och forma Karlstad? Sök tjänsten som Projekteringsingenjör idag!

Arbetsuppgifter

Som projekteringsingenjör på enheten Stadsnät Projekt består dagen av att leda uppdrag inom fiberutbyggnad. Du ansvarar för att uppdragen drivs och når uppsatta mål avseende tidplan, kvalitet och ekonomi.

Arbetsuppgifterna är till exempel anslutningsuppdrag, projektering, kostnadsberäkning, framtagande av tillstånd, markägarkontakter och sammanställning av material och dokumentation.

Du är med andra ord med hela vägen från beställning till leverans av kundens anslutning!

I rollen arbetar du med flera uppdrag samtidigt, vilka kan bestå av både nybyggnation och ombyggnation. Det är du som koordinerar uppdragen ute på fältet, håller i trådarna och ser till att vi levererar till kund i rätt tid och med god kvalitet.


Kvalifikationer

För att trivas och göra ett bra jobb hos oss vill vi att du har minst en gymnasial utbildning – gärna med inriktning på el/tele. Du ska även ha några års erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter.

Du som söker ska ha kunskaper inom schakt, förläggning av kabel/kanalisation eller projektering av fibernät. Vi vill också att du har goda kunskaper i Office-paketet och körkort.

Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning av fiberutbyggnad. Har du kunskaper inom dokumentationssystem, gärna dpCom som är vårt system, eller andra genomförda utbildningar som är relevanta för tjänsten, så är det också en fördel.

Vi söker dig som är noggrann, gillar att arbeta strukturerat och har en förmåga att hålla tidsplaner. Du tar själv ansvar för dina arbetsuppgifter och vet hur du ska driva ditt eget arbete framåt genom att arbeta effektivt tillsammans med dina kollegor. Du är en lagspelare, men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ser lösningar snarare än problem och du är både prestigelös och noggrann.

 

Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga.

Förutom att du får vara med och forma framtidens Karlstad så erbjuder vi en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. På Karlstads El- och Stadsnät får du en trygg anställning med en arbetsgivare som bryr sig om sina anställda. Hos oss ligger friskvård och god arbetsmiljö i fokus.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuellt.

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Ansökan

Rekrytering sker i samarbete med Qtym AB.

Sök jobbet via Qtym genom att klicka här!

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult: 

Sofia Kyrk: 072 146 11 64 alt. sofia.kyrk@qtym.se

Matilda Jakobsson: 076 495 36 66 alt. matilda.jakobsson@qtym.se

 

Sista ansökningsdag är 23/5

Varmt välkommen med din ansökan!