2018-07-18

Vi söker en projekteringsingenjör

Just nu söker vi en projekteringsingenjör, läs mer om tjänsten här.

Arbetsbeskrivning 

Som projekteringsingenjör hos oss består dagen av att leda uppdrag inom eldistribution till både större och mindre projekt. Du ansvarar för att uppdragen drivs och når uppsatta mål avseende ekonomisk investering och reinvestering så som tidplan, kvalité samt att krav för arbetsmiljö, och miljö följs. Uppdraget innefattas till exempel av anslutningsärenden, projektering, beredning, kostnadsberäkning, framtagande av tillstånd, markägarkontakter, sammanställning av material och dokumentation. Tjänsten kommer inledningsvis att fokusera på några av bolagets mindre uppdrag, samt projektassisterande i de större projekten som löper under längre perioder. I rollen arbetar du med flera uppdrag samtidigt, vilka kan bestå av både nybyggnation och ombyggnation.

I rollen koordinerar du entreprenaderna ute på fältet, du håller i trådarna och ser till att deadlines hålls och arbetet blir gjort.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är ordningsam och noggrann, du arbetar strukturerat och kan hålla tidsplaner. Du är en självgående person och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen hos oss är du driven och har en vilja av att utvecklas. Du är engagerad i ditt arbetssätt och tycker att det är spännande med ett företag som expanderar.

För att trivas och göra ett bra jobb ser vi gärna att du har en elektroteknisk utbildning på högskolenivå, eller motsvarande. Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av projektledning och av både elnät och stadsnät.

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid

Ansökan

Rekrytering sker i samarbete med Qtym AB. Vid frågor kontakta Sara Magnusson, 0725-141822 alt. sara.magnusson@qtym.se  

Sista ansökningsdag 20 augusti 2018.

Klicka här för att söka!