2019-02-15

Vi söker en marknadsassistent!

Vi söker en marknadsassistent till vår marknadsfunktion. Tjänsten är tidsbegränsad över sommaren.

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Hos oss blir du del av en social och positiv grupp med en stark lagkänsla. Tjänsten är placerad under enheten Marknad, som förutom kommunikation och marknadsföring även ansvarar för vår kundservice, försäljning, produktutveckling, administration, med mera. På Marknad arbetar idag 14 personer och vi söker nu någon som vill bli del av vårt lag.

Arbetsuppgifter

Du kommer få vara med i vårt dagliga arbete som innebär bland annat marknadsföring, försäljning och kommunikation. Det kan vara allt från prospekteringsarbete till att skriva informationstexter eller stötta vår kundtjänst.

Kvalifikationer

Påbörjad utbildning inom marknadsföring eller
kommunikation är önskvärd. Du är serviceinriktad och nyfiken på att lära dig nya saker. 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-07-01

Tidsbegränsad till: 2019-07-31

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 10 mars 2019. 

Klicka här för att göra en ansökan. 

Kontakt

Vid frågor kontakta Pia Nyquist, marknadschef på 054-540 73 93 eller pia.nyquist@karlstad.se