2018-11-12

Vi söker en kundservicemedarbetare

Just nu söker vi en kundservicemedarbetare! Läs mer här.

Om oss

Karlstads El- och Stadsnät äger, förvaltar, driftar och bygger Karlstads kommuns elnät och kommunikationsnät (fiber). Vi är ett medborgarägt företag med ett kommunalt uppdrag att bedriva nätverksamhet för överföring av elektricitet och bredbandstjänster.

Arbetsbeskrivning

Som kundservicemedarbetare på Karlstads El - och Stadsnät är du företagets ansikte utåt och har en viktig roll i att överträffa kundens förväntningar. Du tar emot samtal, besök eller korrespondens från kunder och bemöter dem på ett förtroendeingivande sätt. Du äger och tar ansvar för hela kundens ärende och återkopplar när ärendet är löst. Du kan även själv komma att kontakta nya och befintliga kunder i försäljnings- och/eller rådgivningssyfte. Du ska vara kunderna behjälpliga på ett professionellt, kompetent, rådgivande och vänligt sätt, våra kunder ska känna sig trygga och få den hjälp de önskar i sin kontakt med oss. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Kundkontakt via telefon och chatt under ordinarie öppettider (kontorstid)
  • Bemanna receptionen och medföljande uppgifter ex. godsmottagning, kundbesök och ta emot inbokade besökare
  • Hantera ärenden i mailinkorgar för både elnät och stadsnät

Du är en utåtriktad person med visst tekniskt intresse då vi arbetar i en teknikorienterad miljö. Vi ser gärna att du är positiv, strukturerad, lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga då tjänsten kräver tätt samarbete med övriga avdelningar hos oss.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning

Omfattning

Tillsvidareanställning, heltid 100%

Ansökan

Mejla ansökan till karlstadsnat@karlstad.se. Sista ansökningsdag är 2018-11-25.

Kontakt

Vid frågor kontakta Pia Nyquist, marknadschef. 054-540 73 93, pia.nyquist@karlstad.se