2020-12-18

Vi söker en kommunikatör!

Är du driven, ansvarstagande och har ett sinne för kvalitet? Då är det kanske dig vi söker som vår nya kommunikatör. Ansök idag!

Är det dig vi letar efter? Lämna din ansökan via Varbi. 

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss!

Karlstads El- och Stadsnät AB ägs av Karlstads kommun och är ett bolag som bygger och tar hand om det kommunala elnätet och fibernätet i Karlstad. Vi säkrar tillgången till elektricitet och bredbandstjänster för Karlstadsborna. Här arbetar cirka 80 medarbetare, bland annat el- och fibermontörer, ingenjörer, säljare och projektledare.

Beskrivning

Hos oss blir du del av en social och positiv grupp med en stark lagkänsla. Tjänsten är placerad på enheten Marknad, som förutom kommunikation, marknadsföring och försäljning även ansvarar för vår kundservice, affärsutveckling, administration, med mera. På Marknad arbetar idag 13 personer och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt lag. Du blir en av två kommunikatörer.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete. Du arbetar i en bred roll där både intern och extern kommunikation ingår. Bland ansvarsområdena ligger bland annat att sköta om våra olika webbplatser och sociala medier, att planera, genomföra och följa upp marknadsföringsaktiviteter samt producera text, film och grafiskt material. I tjänsten ingår också att stötta våra säljare och att själv delta i säljaktiviteter. Du kan också komma att driva och leda olika projekt. I uppdraget ingår att vara både strategisk och operativ. Eftersom vi ansvarar för två samhällsviktiga infrastrukturer blir du också involverad i bolagets kriskommunikationsarbete.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande. 
  • Det är ett krav att du har yrkeserfarenhet inom kommunikation och/eller marknadsföring.
  • Du är en duktig skribent och kommunicerar väl i såväl text, som tal och bild. 
  • Du har grundläggande kunskaper i Adobes vanligaste CS-program. Har du erfarenhet av Episerver och Wordpress är det meriterande.  
  • Det är meriterande om du har arbetat med sälj och marknadsföring tidigare.
  • Det är också meriterande om du har arbetat med kriskommunikation.

Du ska klara av att planera långsiktigt men samtidigt kunna leverera när tiden är knapp.

Vi söker dig som är driven och ansvarstagande med sinne för kvalitet. Du är en lagspelare, men kan också arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ser lösningar snarare än problem och du är både prestigelös och noggrann. Vi kommer lägga vikt vid din personlighet.

På Karlstads El- och Stadsnät får du en trygg anställning med en arbetsgivare som bryr sig om sina anställda. Hos oss ligger friskvård och god arbetsmiljö i fokus. Du får friskvårdsbidrag och vi har dessutom gym i våra lokaler med omklädningsrum och bastu. Du erbjuds också massage en gång i månaden. Vi anordnar med jämna mellanrum sociala aktiviteter för att svetsa samman gruppen och det tas många roliga initiativ bland våra kollegor för att vi ska trivas på jobbet.

Vänta inte med din ansökan då urvalsprocessen kan börja tidigare än sista ansökningsdatum! Vi tillämpar provanställning.

Klicka här för att lämna din ansökan.