2018-12-20

Vi söker en kommunikatör!

Vi söker just nu en kommunikatör till vår marknadsfunktion. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Hos oss blir du del av en social och positiv grupp med en stark lagkänsla. Tjänsten är placerad under enheten Marknad, som förutom kommunikation och marknadsföring även ansvarar för vår kundservice, försäljning, produktutveckling, administration, med mera. På Marknad arbetar idag 14 personer och vi söker nu någon som vill bli del av vårt lag.

Arbetsbeskrivning

Som kommunikatör hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete. Du kommer att jobba främst med extern kommunikation och du är med och sköter våra olika webbplatser. Jobbet innebär också att planera, genomföra och följa upp marknadsföringsaktiviteter. Producera grafiskt material, texthantering och skrivande är uppgifter som ingår i tjänsten. I uppdraget ingår att vara både strategisk och operativ.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande. 
  • Du är en driven skribent och kommunicerar väl i såväl text, som tal och bild. 
  • Kunskap i Adobes CS-program är ett krav, erfarenhet av Episerver och Wordpress är meriterande. 
  • Det är viktigt att du kan arbeta självständig och ta egna initiativ och du ska klara av att planera långsiktigt men samtidigt kunna leverera när tiden är knapp. 
  • Du är prestigelös och noggrann, ser lösningar och du har en smittande entusiasm. 

Om anställningen

Vikariat, heltid. Tillträde 1 mars. Tidsbegränsad till och med 29 februari 2020

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-01-06.

Klicka här för att komma till ansökningssidan.

Kontakt

Pia Nyquist, marknadschef. 054-540 73 93, pia.nyquist@karlstad.se

Malin Tömmernes, kommunikatör, 054-540 74 19