2018-02-15

Vi söker en elmontör

Vi söker en elmontör, läs mer här!

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Karlstads El- och Stadsnät är ett kommunalt bolag som äger, förvaltar, driftsäkrar och bygger ut Karlstads kommuns el- och fibernät. Vår affärsidé är att tillhandahålla trygg och prisvärd transport av el och bredbandstjänster. Bland våra medarbetare finns el- och fibermontörer, ingenjörer, tekniker, kommunikatörer och kundservicemedarbetare.

Tjänsten är placerad på projektfunktionen som ansvarar för investeringar, reinvesteringar och större underhållsprojekt i våra nät. 

Arbetsuppgifter

Som elmontör arbetar du med alla förekommande arbeten inom jordkabel och luftledningsanläggningar 0,4-130 kV, transformatorstationer/ställverk, kontrollutrustning, ny- och ombyggnadsarbeten, mätning, drifts-, reparations- och servicearbeten. Då fibernätet är en stor del av vår verksamhet kommer du även arbeta med fiberarbeten. Dina arbetsdagar är rörliga och du förväntas ta stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och hålla tidsplaner för de arbeten du blir ansvarig för.

Du kan komma att ingå i schemalagd beredskapstjänstgöring. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har elteknisk utbildning/yrkesutbildning på gymnasienivå, alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Meriterande är Allmän behörighet, Arbete på väg, Heta arbeten, datorvana, ESA-utbildning och relevant EBR-utbildning.

Har du erfarenhet från ställverk och kontrollutrustning, fibernätsverksamhet och nätdokumentation är det starkt meriterande. Vi värdesätter givetvis några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Körkort B är ett krav, BE är meriterande.

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt arbete med andra, både internt och externt. Du är en flexibel person som ger god service och kvalitet i våra kunduppdrag.

Erfarenhet krävs. 

Anställningens omfattning och ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan sker via denna länk.

Kontakt

Kontaktperson: Magnus Ådén, projektchef, 054-540 73 73

Facklig företrädare: Peter Eriksson, SEKO, elmontör, 054-540 74 64

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.