2018-08-17

Vi söker drifttekniker

Just nu söker vi drifttekniker, läs mer om tjänsten här.

Arbetsbeskrivning 

Som drifttekniker kommer du att arbeta med förebyggande underhåll, felsökning, felavhjälpning samt att vara involverad i alla kopplingsarbeten inom vårt distributionsnät, 0,4-130kV. Drifttagning av nätstationer, montage och drifttagning av kortslutningsindikatorer. Du kommer vara delaktig i arbetet med att utveckla driften av elnätet. I tjänsten ingår även beredskap 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har elteknisk utbildning/yrkesutbildning på minst gymnasienivå, alternativt KY-utbildning för distributionselektriker eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. 

Meriterande utbildningar är Allmän behörighet, Arbete på väg, Heta arbeten, ESA-utbildning och relevant EBR-utbildning. Det är meriterande om du har datorvana och erfarenhet av Officepaket, CAD och Scadasystem. 

 
Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.  

Körkort B är ett krav och BE är meriterande.  

Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du har lätt för att ta initiativ och uppvisar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt arbete med andra, både internt och externt. Vi vill att du är en flexibel person som brinner för att ge god service och kvalitet i våra kunduppdrag. Du ser samarbete som ett av de viktigaste medlen för att nå uppsatta mål och goda resultat.  

Då enheten är ytterst ansvarig för bolagets dagliga drift så är det även viktigt att du är metodisk och noggrann samt kan hantera pressade situationer där många saker händer samtidigt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. 

Tjänsten kan utformas beroende på tidigare erfarenheter och kompetenser.

Ansökan

Vi har förlängt ansökningstiden fram till 26/8. Detta pga av att det varit semestertider.

Rekrytering sker i samarbete med Qtym AB. Vid frågor kontakta Sara Magnusson, 0725-141822 alt. sara.magnusson@qtym.se  

Klicka här för att söka.

Varmt välkommen med din ansökan!