2021-06-23

Sökes: Ansvarig externa entreprenader

Vill du driva entreprenadarbetet och vara med och utveckla Karlstad- El och Stadsnät? Då är det dig vi söker!

Som ett led i att förverkliga vår strategiska plan utvecklar vi nu organisationen kring externa uppdrag inom elkraftområdet. Det kan röra laddinfrastruktur, energilager, men också underhåll av högspänningsanläggningar och serviceuppdrag.

Dessa uppdrag kommer utföras med såväl intern som extern personal. En viktig parameter blir att skapa det nätverk med företag, underleverantörer och entreprenörer vi behöver för att säkerställa leverans.

Du ansvarar också för en del uppdrag vi själva lägger ut på entreprenad, samt för entreprenadavtalen, och att inom ramen för dessa, beställa och följa upp projekten (resurser och material) gentemot dem.

Denna rekrytering är en del i en större satsning inom detta område.

 

Bakgrund

I ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva entreprenadarbetet och du får gärna ha kunskap om att upphandla entreprenader, har koll på entreprenadjuridik och erfarenhet att driva arbeten och projekt med underentreprenörer.

Har du kunskap om teknik inom området laddinfrastruktur, solceller, energilager är det meriterande.

 

Personliga egenskaper

Vi tror du brinner för att genomföra entreprenader från beställning till genomförande och gillar att samarbeta med andra. Du är engagerad i energieffektivisering och har modet att testa nya lösningar.

 

Vi behöver din ansökan senast den 31 augusti. Bifoga CV och ett personlig brev (gärna via epost) som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst. 

 

Skicka din ansökan till:

Mejl: lennart.ivars@karlstad.se

eller Brev: 

Lennart Ivars

Karlstads El- och Stadsnät AB

Orrholmsgatan 15

651 84 Karlstad

 

Ansvarig för rekryteringen är Lennart Ivars, Produktionschef Karlstads El- och Stadsnät

Han nås på telefon +46 54 540 7373 eller epost lennart.ivars@karlstad.se