2019-06-11

Nya Mina sidor är här!

Nu har vi tillsammans med Karlstads Energi lanserat nya Mina sidor! Läs mer här.

Besök Mina sidor

Som du kanske redan vet har vi gått över till ett nytt kundsystem, vilket för dig som kund medför fördelar som exempelvis samfakturering - det vill säga att du får alla dina nyttigheter från oss och Karlstads Energi på en och samma faktura. I samband med systembytet har vi nu även lanserat nya Mina sidor - med flera nya användbara funktioner!

Vad är nytt i Mina sidor?

Nya Mina sidor ser annorlunda ut och har fått en helt ny design. Här är några fler nyheter:

  • Nu kan du återigen logga in med kundnummer och lösenord - du kan också logga in med Mobilt Bank-ID om du föredrar det. Loggar du in som företag ska du använda kundnummer och lösenord.
  • Din förbrukning har mer utförlig information än tidigare. Du kan bland annat se trender i din användning, har du exempelvis ökat eller minskat din förbrukning de senaste 14 dagarna?
  • Det är enklare än någonsin att göra en flyttanmälan via Mina sidor eftersom dina uppgifter redan är förifyllda.

Bra att veta!

  • Fler funktioner kommer att dyka upp i Mina sidor allteftersom.

  • Under några veckor har Mina sidor inte uppdaterats med aktuella siffror, vilket beror på att vi har bytt kundsystem. 
  • Dina dygnsvärden kommer att se lite tokiga ut före 11 april (då togs det nya kundsystemet i bruk). Hela månadens värde har smetats ut till ett snitt, som visas på dagarna. Systemleverantören jobbar på en lösning här.
  • Du som haft Mina sidor som sparad favorit i din webbläsare kommer inte kunna använda den direktlänken längre. Vill du ha en direktgenväg får du spara om favoriten på nytt. Klicka överst på sidan för att komma till nya Mina sidor.
  • Vi samarbetar med Karlstads Energi. Det är därför du kan se information om både elnät, elhandel, fjärrvärme, stadsnät och renhållning både i Mina sidor och på din faktura.

besök mina sidor

Du kan redan ny besöka nya Mina sidor och börja använda det! Klicka här för att komma dit. Du hittar även en genväg överst på sidan här på karlstadsnat.se.

Instruktionsfilmer

Här kan du se några enkla instruktionsfilmer om hur du använder Mina sidor. För att se filmklippen i fullskärm kan du klicka på Youtubeikonen nere till höger i videon.