2019-11-26

Planerat driftarbete i stadsnätet 26 november

Natten till tisdag 26 november genomförde vi ett driftarbete i stadsnätet. Läs mer här.

Uppdatering 26/11 efter nattens arbete

 

Arbetet gick bra och vi har inga störningar i nätet. Nästa tillfälle är planerat till 28/11. Mer information kommer inom kort.

 

---------

 

Mellan kl. 00:00-08:00 den 26 november gör vi ett driftarbete i stadsnätet. Arbetet berör samtliga anslutna och kan medföra störningar. Vi gör allt vi kan för att så få som möjligt ska märka av arbetet.

 

Stadsnätet genomför just nu ett större uppgraderingsarbete där det här är ett steg i processen. Det här är ett av de sista stora driftarbetena vi gör just nu, nästa arbete är planerat till natt mot torsdag 28/11. Ny information kommer.

 

Varför görs uppgraderingen?

 

Vårt stadsnät växer och fler och bättre tjänster används dagligen. För att kunna hålla en hög kvalitét även i framtiden behöver nätet med jämna mellanrum uppgraderas. Nu förbättrar vi mjukvaran som styr nätet, senare i vår kommer även en del av hårdvaran, det vill säga nätets kärna, att uppgraderas.

 

Hur får jag information?

 

Information om samtliga arbeten hittar du alltid här på vår webb. Vi kommer även lägga upp information på vår Facebooksida inför varje tillfälle. Ett tips är därför att följa oss på Facebook och prenumerera på våra inlägg. Om du vill kan du ta bort prenumerationen i efterhand. Vi kommer även i den mån det går att skicka ut sms till berörda kunder. Sms-systemet är dock inte helt felfritt då vår leverantör har haft vissa problem med utskicken, får du inget sms kan det vara orsaken.

 

Frågor?

 

Om du undrar över något är du varmt välkommen att kontakta oss.