2019-06-18

Planerat arbete i stadsnätet - Lorensberg och Stockfallet

Natten till tisdag 18 juni görs ett driftarbete i stadsnätet som berör delar av Lorensberg och Stockfallet. Läs mer här.

Natten till tisdag 18 juni mellan kl. 00-06 gör vi ett driftarbete i stadsnätet som berör delar av Lorensberg och Stockfallet. Under arbetets gång kan du som är ansluten i området uppleva störningar och avbrott på din anslutning. Om du fortfarande upplever problem senare under tisdagsmorgonen kan du testa att starta om all din utrustning (mediabox, ev. router, tv-box, etc.) så att den får ny kontakt med nätet.

Återkommande driftarbete

Som du kanske märkt har vi gjort driftarbeten i samma område ett par gånger tidigare i år. Anledningen till att vi gör de här ingreppen är att vi har haft återkommande fel i vår station i området. De flesta kunderna märker inte av problemen, men för oss är det viktigt att det fungerar felfritt för samtliga. Därför har det blivit fler driftarbeten än vanligt just här, eftersom vi testar olika lösningar och felsöker. Vi tackar dig för ditt tålamod och hoppas att vi så snart som möjligt hittar en lösning på problemen.