2020-04-22

Extrainsatt driftarbete i stadsnätet

Natt till onsdag 22 april genomförde vi ett extrainsatt driftarbete i stadsnätet för att rätta till ett par fel från föregående natts insats. Arbetet gick helt enligt plan. Läs mer här.

Uppdatering 22/4: Nattens arbete blev väldigt lyckat och problemen i nätet som uppstått tidigare kunde rättas till. Vi såg under natten hur drabbade kunder fick igång trafiken igen. Vi har därför inte några kända fel i nätet längre. Om du upplever problem med din anslutning kan du läsa mer här.

21/4: Natt till tisdag 21 april genomförde vi del sex i vårt stora uppgraderingsarbete av stadsnätet. Arbetet i stort gick bra, men ett antal buggar dök upp som har ställt till problem för vissa kunder. Vi har under dagen hittat felet samt satt in en temporär lösning för att komma runt problemet, men under natten hoppas vi kunna få en permanent lösning på plats i stället.

Arbetet pågår som vanligt nattetid mellan kl. 00-06 och störningar kan uppstå under tiden.

Vi ber om ursäkt för att informationen om detta kommer så pass sent. Vi menar dock att det är viktigt att få den permanenta lösningen på plats så snart som möjligt, vilket är anledningen till att vi fattat beslut om att genomföra nattjobbet.

Du kan läsa mer om vårt uppgraderingsarbete här.