Gäller Edsvalla, Vålberg, Norsbron Önnerud, Segerstad

Driftstörning i stadsnätet

Det blev under måndagen 10/1 ett avbrott i stadsnätet som drabbade delar av Edsvalla, Vålberg, Önnerud och Segerstad. Problemet ska nu vara löst hos samtliga kunder.

Uppdatering 12/1 kl 10.20: Nu ska problemet vara löst och samtliga hushåll ska ha fått tillbaka sin anslutning till stadsnätet. Har du fortfarande problem? Prova att starta om din utrustning (inte mediaboxen). Funkar det ändå inte ber vi dig att kontakta din tjänsteleverantör för att få problemet undersökt. 

Uppdatering 11/1 kl 16.00: Klockan 16.00 hade de flesta hushåll i Segerstad, Edsvalla och Vålberg fått tillbaka uppkopplingen till stadsnätet. Några hushåll i områdena: Baggetorp, Skåne, Mellerud, Mellerudstorp, Herrestad och Mariestad får dock vänta tills imorgon onsdag 12/1 med att få tillbaka sin anslutning. Vi jobbar för fullt och hoppas att berörda hushåll har överseende med detta. Vi är såklart ledsen om det orsakat er problem i hemmajobb och dylikt. 

Obs! Tänk på att du som har haft avbrott kan behöva starta om din router för att nätet ska kicka igång igen. 

Uppdatering 11/1 kl 08.00: Beräknad cirkatid för när problemet kommer vara löst är idag tisdag klockan 17.00.

_________

Strax innan klockan 15 under måndagen drabbades delar av Edsvalla, Vålberg, Önnerud och Segerstad av ett avbrott i stadsnätet. Efter felsökning visade det sig att felet orsakats av brott på en kabel.

Klockan 16.30 hade felavhjälpning påbörjats och prognosen är att det ska vara löst under tisdagseftermiddagen. 

Får vi någon ny information uppdaterar vi artikeln. 

Annan driftinfo

1 2 3 4 5 > >|