Elbilsladdning

På Karlstads El- och Stadsnät vill vi att fler ska kunna äga en elbil och känna sig trygga med möjligheterna till laddning. Vi kan hjälpa dig att sätta upp laddare i bostadsrätten, på arbetsplatsen eller på offentliga parkeringar.

Bilden föreställer en bil.Elbilsladdare ses allt mer som en viktig infrastruktur och blir en ny del av elnäten. Vi ska se till att möjligheterna till elbilsladdning i Karlstads kommun blir fler och, precis som vanligt, se till att elen tryggt kommer fram till laddarna.

I hemmet, på arbetsplatsen eller vid affären

Att kunna ladda där bilen står parkerad är en viktig del i att fler ska känna sig trygga med att äga en elbil. Det finns redan snabbladdningstationer i Karlstad för att ladda bilen ungefär lika snabbt som när man tankar, tillsammans kan vi se till att fler kan ladda hemma, på jobbet eller när man handlar för att få en väl utbyggd laddinfrastuktur.

Här hittar du en karta över var i Karlstad du kan ladda din elbil. 

Många tror att det är komplicerat och dyrt att sätta upp laddare, men mycket har hänt i utvecklingen av tekniken de senaste åren. Vi underlättar för dig som vill kunna erbjuda elbilsladdning till boende i bostads- eller hyresrätt, kunder eller på arbetsplatsen.

Bilden föreställer en elkontakt.Egen laddare från Karlstads El- och Stadsnät!

Vi hjälper företag, bostadsrätter och hyresrätter i valet av laddare och har olika paket för att underlätta vid till exempel installationen eller med driften.

Kontakta oss för mer information. 

Är du som privatperson intresserad av att ha en laddare hemma hos dig? Läs mer här om hur du går tillväga.